Cautare

1675 de rezultate pentru "accident botosani" (3.06 secunde)
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
In timp ce Adrian Nastase a fost de trei ori la Botosani in acest an, o data chiar in saptamina scrutinului, Traian Basescu nu a trecut deloc prin judet.
La Botosani, de exemplu, organizatiile judetene ale PNL si PD au nominalizat persoane pentru ocuparea functiei de prefect.
Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu. ... Deocamdata, nici in Botosani si nici in alte judete nu a fost numit subprefect.
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
El a adunat 11 voturi, in timp ce consilierul judetean Gheorghe Sorescu, cel sustinut de senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, a obtinut doar noua voturi. ... Atunci se intruneste biroul permanent national care ar trebui discute problema prefectului de Botosani.
"Dupa 1 septembrie se va stabili un calendar si organizatia Botosani intra in linie dreapta ca toate celelalte organizatii. Deocamdata nu este stabilit nimic clar asupra alegerilor, doar ca se vor relua", a declarat Dan Humelnicu, vicepresedinte al PD-L Botosani.
Afrasinei, fara functie Fostul subprefect al judetului Botosani, Constantin Huti, a fost ales presedinte al Organizatiei PSD a municipiului Botosani.
Editia a VII-a a forumului a fost organizata la Iasi, in perioada 4-5 noiembrie, prilej cu care municipiul Botosani a primit distinctia "Un parteneriat de succes". ... Tema standului botosanean a fost "Reabilitarea Centrului istoric si a zonei pietonale a municipiului Botosani".
Organizatia PDL Botosani l-a exclus din partid pe Marian Verenciuc. Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PDL Botosani, Marian verenciuc, a fost dat afara din partid.
El a ocupat postul cu titlu interimar si apoi a sustinut concurs, lucru pe care l-au facut insa si aproape toti ceilalti sefi de institutii din Botosani care au fost pina la urma nevoiti sa renunte la functii.
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Opozitia semnaleaza abuzurile din administratia locala Conducerea PSD a acuzat actuala Putere de „dictatura portocalie“ in administratia publica locala, in contextul „gravelor abuzuri“ semnalate de primarul Constantei, Radu Mazare, si presedintele Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ).
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, deputatul Radu Dragus, presedintele organizatiei judetene a PD, prefectul Cristian Roman si consilierul judetean Corneliu Popescu, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Fondului Piscicol (CNAFP), ar fi facut obiectul unor sesizari depuse la fostul PNA de catre presedintele Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani Constantin Contac.
google-analytics.com